Lidt godt at vide

Affald og sortering Roskilde Kommune affaldsordning i 2022

Skraldespande skal stå på egen matrikel indtil den nedgravede helhedsløsning beluttet på GF 2023 er etableret.

med undtagelse af de 5 udfordrede punktsteder. Dér er der afsat plads ovenfor trapperne på grundejerforenings grund. 

Brug af Trampolinerne - Husk.....


Facebook

Nogle beboere har oprettet facebook gruppen Kirsebaerparken - Trekroner 

Denne er for alle beboere i Kirsebærparken i Trekroner. Til diskussioner, debat, spørgsmål og meget mere…  

Vær opmærksom på at henvendelser til Grundejerforeningen Kirsebærparken bestyrelse skal ske via email: trekronergf@gmail.com

Fibernet + TV mm.

TDC Net har i sept. 2020 lagt fibernet ud i området. Dengang fik hver enkelt bolig besked per brev om det kommende arbejde.

Det ser ud til at TDC Net i løbet af 2022 forventer at vælge en udbyder til fibernettet hvorefter du vil have mulighed for og bestille igennem denne. Denne status er fra november 2021.

Grundejerforeningen Kirsebærparken har som sådan ikke noget at gøre med fibernet, TV mm. 

De enkelte boligejere der går i gang med tilslutningen skal være opmærksom på at der indhentes en gravetilladelse hos kommunen samt at arealerne der graves på skal reetableres. Det anbefales at boligejeren i forbindelse med reetableringen efter gravearbejde entrere med Grundejerforeningens gartner Engdal Natur.

Rensning af ventilation

Anbefaling fra beboer der på FB har skrevet følgende: Søren har været med til at lave ventilationssystemerne oprindeligt og det er mest Michael Larsen der laver arbejdet i marken. 

Fokus Ventilation 

kontakt person: Søren Skov T: 31951010 / 50951010 mail: ssk@fokusvent.dk

Farve kode - vinduesrammer + hoved- og skurdør

Farvekode: RAL7022 til den mørke grøn/grå farve på døre og vinduesrammer. 

De vandrettet trælameller ved hoveddør og imellem have vinduerne skal vedligeholdes med neutral eller brun nuance træolie.

Varmeanlæg

1. Reset basisenheden jf. brugsanvisningen, så alle rumfølere frakobles. Tilslut dem herefter en efter en igen. 

 

2. Når alle rumfølere igen er tilsluttet, så skru op på højeste indstilling. Det gør at rumfølere, som ellers har svært ved at registrere et varmekald, vil reagere og komme i gang. Når man mærker varmen i gulvet, kan man så skrue ned til en lavere og passende indstilling.

 

3. "Masser" de små metalstifter ovenpå basisenheden, som skal kunne gå op og ned for at kalde på varme. De sidder under nogle grønne hætter, og masseres ved at trykke på dem med en metalgenstand - jeg gjorde det med en teske. Firmaet bag basisenheden anbefaler at man gør det et par gange årligt. 

 

ps: Vær naturligvis også opmærksom på at batterier i rumfølere evt. skal udskiftes, og at det er specielle lithiumbatterier - almindelige batterier duer ikke. Man tester dem ved at trykke ind med en kuglepen bagpå dem, hvorefter den lille lysdiode indeni blinker (kan ses gennem det lille hul på siden af rumføleren. 


Klik her for: Manual